Wigilia firmowa – proponowany plan dnia i menu*
Dzień I przyjazd
od 15.00 zakwaterowanie gości
poczęstunek świąteczny
19.00 spotkanie opłatkowe:
menu:
śledź z borowikami , ryba po grecku, sandacz w zalewie octowej, pasztet z królika z żurawiną i pistacjami, terrina z łososia i sandacza, bliny z pastą z wędzonego pstrąga, sałatka jarzynowa, pieczywo własnego wypieku, masło smakow
zupa:
barszcz na własnym zakwasie z uszkami lub krem borowikowy z wędzonym pstrągiem i szczypiorkiem
danie główne:
karp smażony, puree ziemniaczane z chrzanem, sos z zakwasu, konfitura z czerwonej cebuli
ponadto:
słodki stół świąteczny, napoje zimne, kawa, herbata, kompot z suszu, selekcja alkoholu, muzyka w tle
22.00 kulig z pochodniami. „Piersiówka” dla każdego.
(sanie lub wóz – w zależności od pogody)
23.00 powrót do restauracji
Dzień II
8.00 – 11.00 śniadanie
12.00 wykwaterowanie
* szczegóły do ustalenia indywidualnie
Organizacja eventu, konferencji, imprezy rodzinnej lub wesela